IK BEN PATRIQUE

Ik ben Patrique Mordant (dat je uitspreekt als Patriek), een vrolijke en energieke jongen van 23 jaar en woon in “Mien Mestreech”. Nu, na een lange weg met veel vallen en opstaan ben ik bijna klaar met de geweldige opleiding Mediavormgeving aan het Vista College.

 

Overal waar ik ben: thuis, in de winkel, op straat, ik scan alles! Zoekend naar kleuren, vormen en ontwerpen. Echt waar. Ben je me kwijt in de supermarkt? Dan bekijk ik vast een productverpakking of display van boven tot beneden. Geen zorgen, ik kom eraan!

 

Websites vormgeven­­ en zeker het echte grafisch ontwerp, zoals huisstijlen maken, verpakkingen ontwikkelen en posters creëren. Daar hou ik van! Daarnaast fotografeer ik erg graag en vooral reportages. Dit doe ik met heel veel plezier. Ik ben dan wel een perfectionist, maar wat dat betreft hou ik ook van toeval en imperfectie. Ik zie het proces van het maken van een reportage als een grote kleurrijke chaos die ik mag dirigeren tot een meesterwerk.